Planica Gasshouku 2015

>> sreda, 23. september 2015

Sredi septembra je Kendo zveza Slovenije izvedla svoj prvi GASSHOUKU PLANICA 2015.
 Tega treninga se je udeležilo 24 kendok in iaidok iz vseh slovenskih klubov.

Treningi s potekali pod vodstvom sensei Harada (7.DAN kendo,4.DAN Iaido) , Tanje Greif (4.DAN kendo, 2.dan Iaido) in Eli Allouche (4.DAN kendo, 4.DAN Iaido) v čudovitem okolju olimpijskega centra Planica, v zavetju slovenskih gora.

nekaj vtisov:
Pozdravljeni, tudi z moje strani pohvala vsem, ki ste sodelovali pri organizaciji in izvedbi: Tanja, Matevž, Eli. In seveda Harada sensi. Vesel sem tudi, da se nas je udeležilo toliko. Da smo dobro delali in se ob tem tudi imeli fino. Delali bomo na tem, da bo Gasshuku naša letna stalnica. Lep pozdrav, Goran , Predsednik KZS

Lep pozdrav, Gasshuku je za nami in mislim, da smo ga uspešno izpeljali. Zase lahko rečem, da sem užival, tako pri treningih kot v družbi. Zahvalil bi se tudi vsem, ki ste kakorkoli pripomogli k izvedbi. Posebej pa hvala Tanji, Eliju in senseju, ki so treninge pripravili in vodili.
M.

Lepa narava, čudovit trening , izjemni prijatelji. Zelo sem užival v treningih , še posebej del ki smo ga izvajali zunaj.Uživati v treningu in imeti čas za prijatelje v takšnem okolju , je nekaj kar želim izkusiti še večkrat.Upam da še ponovimo!
A.

0 comments: